Voor klanten met een abonnement

Heb je een abonnement op Beat My Boxer dan blijft deze doorlopen tot en met uiterlijk april 2023. Natuurlijk kun je ook je abonnement eerder beëindigen. Vanaf April 2023 is het alleen nog mogelijk om de boxers zonder abonnement te kopen bij Beat My Boxer. Voor informatie over je abonnement kun je kijken bij mijn account of een email sturen naar hello@beatmyboxer.com

De boxers van de abonnementen worden altijd met de brievenbuspost geleverd. De levering vindt plaats voor het einde van de eerstvolgende maand na de afschrijving. Heb je problemen met een boxer levering van je abonnement? Neem dan contact op via hello@beatmyboxer.com . We zoeken dan samen uit wat er met de levering aan de hand is en lossen dit samen op.

Wil je het abonnement opzeggen? Dit kan via mijn account. Kom je er niet helemaal uit dan kun je ook altijd een email sturen naar hello@beatmyboxer.com

Wassen

De prints van de boxershorts worden gedrukt op witte stof. Ondanks de beste printtechnieken kunnen de kleuren hiervan iets teruglopen. Soms is dit de eerste wasbeurten een beetje en blijft het daarna constant.

Was de boxershorts op 30 graden, gebruik geen droger en geen wasverzachter. De boxershorts bestaan uit 95% katoen en 5% elastaan. Katoen heeft bij hoge temperaturen de neiging om te krimpen en te vervagen in kleur. Ook zal het elastiek in de stof en van de tailleband sneller slijten. Wij raden aan een goed kleur wasmiddel te gebruiken voor optimaal kleurbehoud.

Leveringen & Retourneren

(Onderstaande geldt alleen voor normale bestellingen, geen abonnementen)

Alle boxers die je besteld bij Beat My Boxer worden verstuurd met PostNL. Wij streven ernaar om alle bestellingen binnen 3 werkdagen te versturen. Van PostNL ontvang je altijd een email met track en trace. Heb je de bestelling niet binnen 5 werkdagen in huis, kijk dan bij je track en trace of het pakket niet op een afhaalpunt of bij de buren ligt. Heb je geen track en trace mail gehad of een ander probleem neem dan contact met ons op via hello@beatmyboxer.com

Wil je de bestelling toch retour sturen, dan kan dit altijd. Wij nemen alleen ongedragen boxers retour. Mail even de klantenservice wat je wil retourneren, dan kunnen we de retour zo snel mogelijk voor jou verwerken.

De Boxers

Onze boxershorts worden gemaakt van 95% katoen en 5% elastaan, dit zorgt voor een heerlijk draagcomfort.

De boxershort hebben een speciale pasvorm die perfect aansluit. Wij raden altijd aan dat de boxer bij eerste gebruik goed of zelfs iets ruimer zit. Na een aantal wasbeurten zit je boxer dan als gegoten.

Merk je snel slijtdage aan je boxers, dan raden wij aan om een maat groter te bestellen. Omdat boxershorts elastisch zijn voelt een te kleine maat vaak prima aan. Maar door de hoge druk die dan op de garen ontstaat, kan er sneller slijtage toetreden.